2025-01-08
有时候想食下甜品🍰,可以试下呢间Arte by Padsria,入口柔软细腻,仲要带有丰富嘅层次感😍。-蓝莓杏仁慕斯挞🍰 $58酸酸甜甜嘅慕斯挞上面摆放左又大粒又juicy嘅新鲜蓝莓🫐,再加埋脆脆地嘅蛋白糖😍,慕斯蛋糕包住香浓嘅朱古力🍫同杏仁嘅酥脆饼底,好岩我食‼️日式烤苹果杏仁挞🍰 $70上面大大朵朱古力玫瑰花🌹,加埋果冻包住嘅苹果粒口感爽脆🤩,烤香后突出甜度令甜蜜感升温,而最下层系酥脆朱古力杏仁挞底🍫,令呢款法式烤苹果杏仁挞口感层次丰富🤤。-当然,仲唔少得主打香港首创「咸甜点艺术品」法式可颂夹心球、各款造型或迷你蛋糕🍰 ,以及全手工曲奇继续系店中发售‼️-Arte by Padaria @artebypadaria📍:尖沙咀海港城海洋中心 3楼Kiosk No. 9📍:尖沙咀河内道 18 号 K11 Art Mall B2 楼 Kiosk No. 5⏰:10:00-22:00 Mon-Sun
蓝莓杏仁慕斯挞🍰 $58
[唯一的爱]日式烤苹果杏仁挞🍰 $70