餐厅: 泰皇閣泰國菜館
资讯:

本来打算同屋企人去九龙城食另一间餐厅,点知原来个间餐厅系蓝店,即刻转餐厅!!! 之后系和你eat app入面揾到依间泰重阁就去食啦! 去到见到客人都已经坐到出餐厅就知道好多人帮衬待应安排我地坐系街访等,最后等左30分钟终于入得去食啦! 所以大家如果想去食的话,最好打电话去订位先。叫左好多野食,包括泰东生菜包,够酸够辣! 马拉盏炒通菜同炸虾饼拼春卷都系正正常常鸡肉串烧好juicy,推荐! 猪肉串烧少少干冬荫公汤够酸够辣,但系有好多辣椒碎碎系入面,饮落口感唔太好虾酱炒饭好有获气,推荐!!食物价钱都系around$70一个,价钱合理又好食,希望大家可以多多支持黄色经济圈啦!!!

叫左好多野食,包括泰东生菜包,够酸够辣!
泰东生菜包

马拉盏炒通菜同炸虾饼拼春卷都系正正常常
马拉盏炒通菜
炸虾饼拼春卷

鸡肉串烧好juicy,推荐! 猪肉串烧少少干
猪鸡串烧
冬荫公汤够酸够辣,但系有好多辣椒碎碎系入面,饮落口感唔太好
冬荫公汤
虾酱炒饭好有获气,推荐!!
虾酱炒饭
2020-03-01