楼下商场冇咩日本野好食,所以走左过去天泽个边食呢间千叶鸟加拿大海胆寿司,好耐冇食海胆啦~ 两旧海胆好肥好大件,虽然加拿大海胆味道唔系最浓郁,但系都好好味,几鲜味,够新鲜😋本来想试下雪花拖罗寿司,点知卖晒,店员就同我地讲咁岩做紧$100/2件火炙蓝鳍吞拿鱼下巴肉,咁就试下黎到见到已经见到几肥美,微微火炙烧过,鱼油都逼晒出黎,唔会烧得好熟,而且一D都唔腥,可以一试炸鸡软骨,某人至爱的炸鸡软骨,粒粒有肉又脆卜卜,一粒接一粒停唔到口😋串烧鸡皮,比起上次系第二到食既好味,冇油抑怪味,带有阵阵鸡皮油香,好味😆厚切牛脷几乎是必点,有咬口得来唔会韧,厚切牛脷黎讲做得几好,而且好入味,冇怪味,烧得好好味😋最后黎个绿茶蕨饼做返个结尾,烟烟韧韧几得意,感觉好适合点比小朋友食💜
楼下商场冇咩日本野好食,所以走左过去天泽个边食呢间千叶鸟