想试留白既bagel好耐,今日终于一访!餐厅入面座位比较少,就算系平日晏就去都等左一阵位。呢间cafe系食物选择唔算好多,有各式意粉。而我谂最多人吹捧既就系佢地既bagels😍黎到紧系要试下。除左bagel之外仲嗌左两款意粉同埋一个甜品食,每一样都好出色😋cafe入面见到系得一个人,落单执枱煮食冲嘢饮都系佢一脚踢😂谂住会唔会等嘢食要有排等,但系又冇我想像中咁耐wor😲犀利。  个人觉得呢间cafe真系水准以上,不过真系太少位la,会想再黎食不过应该多数都要等位🙈1⃣️黑松露杂菌意粉($88)黑松露酱汁超级多,够晒沾满每一条意粉。意粉质感唔算好有弹性,不过多唔会话煮得过淋,意粉够晒多汁,黑松露味道超浓郁,入面仲有好多菇添😍  2⃣️香草意粉配鸡扒($78)青酱既味道好浓,可以话系我食过最香青酱味道既意粉!鸡扒好嫩滑,呢个意粉我好满意😋   3⃣️慢煮牛bagels($65)Bagels表面系脆脆地既,咬落中间系烟烟韧韧咁,中间搽左cream cheese、仲夹左啲菜、车打芝士同埋牛肉🥰首先bagel个质感我好钟意,食落唔会干,而且面头脆脆地洒满左黑芝麻带有啲香味🤤馅料丰富入面既cream chees

1⃣️黑松露杂菌意粉($88)
黑松露杂菌意粉

2⃣️香草意粉配鸡扒($78)
香草意粉配鸡扒

3⃣️慢煮牛bagels($65)
慢煮牛bagels
Bagels表面系脆脆地既,咬落中间系烟烟韧韧咁,中间搽左cream cheese、仲夹左啲菜、车打芝士同埋牛肉🥰首先bagel个质感我好钟意,食落唔会干,而且面头脆脆地洒满左黑芝麻带有啲香味🤤馅料丰富入面既cream cheese 加埋沙律菠菜、车打芝士,食落一啲都唔腻好好食😚牛肉几厚几大片,入面系偏粉红色,一啲都唔韧。呢个bagel🥯果然冇令我失望!

4⃣️蕉($55)
呢个甜品真系做到几可乱真😳条蕉有一半系真既香蕉黎,上面有啲焦糖。而另一半,黄色既蕉皮系朱古力脆脆,入面就有云呢拿味既雪糕,真系整得好似香蕉好有惊喜!除左个主角香蕉之外🍌隔离伴碟有一件朱古力班戟,同埋啲杂莓同可可脆脆🥰甜品控表示所有嘢都好好食👍

5⃣️焙茶鲜奶($32)
 茶味唔够出唔够浓,饮品比较普通。

6⃣️Dirty($28)
dirty
整到好靓既渐层效果。热espresso配冻鲜奶,一摸落去就感觉到明显既温差🌡️不过个人觉得咖啡香味唔够,不过不失啦。
香草意粉配鸡扒