2023-05-20
2000 浏览
💭天口庆就好想食辣野,呢日去尖沙嘴就黎试下呢间专食烤鱼鸡煲既小鱼儿试下好唔好味先😋😋😋 间餐厅系楼上既,今日见到都系full house,食落真系有惊喜,质素不错,下次黎开尖沙嘴dinner 都会想encore 的😍😍😍🌸重庆鸡煲(半只)(hkd 168)🌟🌟🌟🌟🌟d 鸡肉好肥美!见到d 鸡肉都系白雪雪的,d 货几新鲜🥰🥰🥰🥰今次拣左小辣,觉得都够惹味😍😍😍小辣得黎都够麻😍唔好👀得半只鸡,但都好多件肉,细食d 既朋友仔食可能已经半饱😚食完鸡煲之后就加汤打边炉👍🏻👍🏻👍🏻🌸土豆(hkd 36)🌟🌟🌟🌟🌟首先就落定d 🥔薯仔落去煮,煮到淋pat pat 就perfect!个薯仔吸左d 汤汁+ 口感真心好正!大推!🌸宽粉(hkd36)🌟🌟🌟🌟🌟平时打边炉有得叫宽粉我都会叫宽粉既,因为煮淋左之后个种烟韧真系无得输!呢个都系必点!🌸豆花(hkd33)🌟🌟🌟🌟🌟虽然淋豆腐好容易整散,但系不得不说呢间餐厅既豆腐真系好重豆味!好香浓😝😝😝呢个都系超级推荐🤪🌸唐生菜(hkd38)🌟🌟🌟生菜份量都ok,打边炉叫d 菜减轻罪恶感是必须的😜🌸鱼腐(hkd48)🌟🌟🌟🌟一份鱼腐有8粒,有d 多,但胜在鱼腐有鱼味
🌸重庆鸡煲(半只)(hkd 168)🌟🌟🌟🌟🌟
🌸土豆(hkd 36)🌟🌟🌟🌟🌟
🌸宽粉(hkd36)🌟🌟🌟🌟🌟
🌸豆花(hkd33)🌟🌟🌟🌟🌟
🌸唐生菜(hkd38)🌟🌟🌟
生菜份量都ok,打边炉叫d 菜减轻罪恶感是必须的😜
🌸鱼腐(hkd48)🌟🌟🌟🌟
一份鱼腐有8粒,有d 多,但胜在鱼腐有鱼味,值得推荐😍
🌸滑牛肉(hkd88)🌟🌟🌟🌟
本身以为份牛肉唔会好大份,点知原来一份滑牛肉都好多下,d 肉好好味!打边炉点都要有d 牛肉,推!