2020-06-22 37 浏览
一向对印度烤饼都好欣赏,不过印度美食并不常见,途经呢间充满印度风的餐厅,就一于买返屋企食~呢间餐厅虽然细细间,不过播住印度歌,好有feel。服务都好好,服务人员应该系印度人,不过就好nice~餐厅菜式都几多款,卷饼、小食、沙律、PIZZA....如果三心两意的话,可以叫服务员介绍下。PS. 佢地D英文系有少少难听得明^^我最后拣左呢款鸡肉咖哩配印度烤饼,虽然外卖,不过拎到返屋企仲系热辣辣,烤饼系特别用锡纸包住,好keep到热。个咖哩可以拣辣同唔辣,但我一食,真系有点惊喜!我都谂点唔辣,始终系咖哩~但一食你会发现佢呢种系香辣,入口个下完全唔觉,但食落慢慢就开始有d麻辣feel,不过好好味~烤饼沾上咖哩,好惹味,少食辣嘅我都食到要比个赞!而且个鸡好入味,一啖烤饼一啖鸡,好满足。如果钟意食印度烤饼,可以食呢间!
如果钟意食印度烤饼,可以食呢间!
2020-06-20
外卖自取