2021-03-07 86 浏览
惹味够辣劲嘅咖喱农夫包~~~周末过咗嚟奥运呢边睇示范单位 睇完之后就喺附近揾嘢食 不得不说 呢一区最近发展得越嚟越好 成个奥海城都好多人 有时食饭等位都真系有啲迫😆~~~所以我哋就决定直接行远少少去附近嘅地方揾嘢食 最后就嚟咗离奥海城商场唔系好远嘅利奥坊 见呢间港式餐厅装修几特别 今晚又想食下小菜 就入咗嚟食晚饭😋~~~餐牌里面有好多款小菜 仲有是日快餐 扒餐 鸡煲 酸菜鱼等等 睇到我哋眼花撩乱 又三心两意 最后就拣咗佢哋嘅招牌咖喱农夫包 同鲜鱿西兰花 再搭多两碗冇味精炖汤😁~~~咖喱农夫包 可以拣 猪扒 牛肉 鸡肉 唔钟意咖喱仲可以转为芝士黑松露 第一次食我就拣咗原味嘅咖喱 咖喱食落非常浓郁 但系偏辣 钟意食辣嘅人会好钟意 唔食得辣嘅就可能会顶唔到 猪扒亦都非常香脆软腍 整体味道都唔错 仲几大份添 食到辣辣地 饮番啖清甜嘅冇味精炖汤就最适合😇~~~鲜鱿西兰花 整体调味都几出色 鱿鱼虽然食得出系冰鲜嘅但系爽口弹牙 处理得几好 都系好食嘅 而西兰花就算系好出色 入味而够软腍 颜色翠绿 咬落好juicy 系几唔错嘅健康下饭小菜~~~推荐度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥港原味 (大角咀)大角咀福泽街18号
惹味够辣劲嘅咖喱农夫包
推荐度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
港原味 (大角咀)
大角咀福泽街18号利奥坊地下G701号舖