2024-05-14
今日去咗屯门嘅川菜馆,真系一个令人流嘴水嘅驰骋味蕾之旅!佢嘅招牌菜,鸡肉圈香锅,只需咗68蚊,绝对系物超所值㗎!呢碗川味麻辣香锅,配埋香喷喷嘅饭同冻冻地饮品,真系令人食嘢无穷。除咗呢个,佢仲有串烧套餐可以拣,价钱分别系50蚊同100蚊,分别有5串同10串。我拣咗大虾、牛肉丸、千叶豆腐、鸡肉同牛肉等各款串烧,每一款都烤得啱啱好,肉质鲜嫩多汁,同佢哋特别嘅调味一齐食,真系令人回味无穷。最后,唔可以唔提佢哋嘅自家制酸梅汤啦!呢杯冻冻地汤,带有淡淡嘅酸味,唔单止解渴,仲可以提起味蕾,令整餐更加清新开胃。川菜馆 (屯门)屯门青翠径7号金邦大厦地下7号舖#川菜馆 #屯门美食 #鸡肉圈香锅 #串烧美食 #自家制酸梅汤 #美食探索 #舌尖上嘅幸福 #美食爱好者 #foodie #instafood #delicious #yummy #foodreview #foodblog #foodphotography #foodlover #foodgasm #foodstagram #foodporn #foodislife #foodaddict #foodgram
川菜馆 (屯门)
屯门青翠径7号金邦大厦地下7号舖