2023-11-06 42 浏览
放左工周围行,行到8点几就去食饭,平时系屋企食中餐多,出去食就食西餐,换下口味,见有意粉食就入左去WM烟三文鱼牛油果沙律出街食都扮下健康,叫个沙律食,食下草,上菜时发现佢唔系落沙律酱,罪恶感即刻冇咁多,好似系落榄榄油同醋当然冇落沙律酱咁惹味,但味道都唔错,有烟三文鱼同牛油果提一提味日本带子明太子扁意粉推介!!!!!带子三粒,唔会烧到过熟变韧,口感唔错意粉个酱浓而不腻,份量刚好,每夹一次意粉都挂汁,所以每啖意粉都好够味窝夫配雪糕一冻一热嘅感觉!仲有少少温度嘅窝夫,唔同平时出面厚身果啲,依个脆脆地,薄身少少,食完唔会好腻记住要每啖雪糕配窝夫咁食!!忌廉黑牛梳打饮落系朱古力,朱古力唔会好苦,面头仲有雪糕,我就习惯食左个雪糕先再饮野,冇咩特别

WM烟三文鱼牛油果沙律
日本带子明太子扁意粉
推介!!!!!
带子三粒,唔会烧到过熟变韧,口感唔错

窝夫配雪糕

忌廉黑牛梳打