2022-05-27
虽然只系小店,但更加食到人情味。呢间小店由一对情侣一齐经营,女店主主要负责收钱,服务态度好好,好友善同客气; 男店主就负责煮面,好有默契。以呢个隐蔽嘅位置,都算多人买外卖。我叫左蒜香花甲汤配粉丝,免费配料就拣左菜𫗦同芫茜。其实个人觉得唔洗嗌𩠌都得,因为本身拣呢个汤底已经跟豆卜(约2-3旧)、生菜同花甲(约10粒)。花甲冇沙、好滑同嫩。美中不足系生菜偏黄,如果大食量可能就唔好拣粉丝啦,份量对女仔黎讲岩岩好但会好快肚饿。作为芫茜爱好者就希望多啲芫茜,但男朋友话一打开已经觉得我碗野好臭,证实左都够味够晒香!😹😹😹男朋友个碗就系香辣花甲汤,冇芫茜,有落叻妈辣油。辣油阵味好正,唔太辣但系好香。佢都叫左鸡排,全部剪到一口食到,懒人必选!WhatsApp落单好方便,店主回应得好快!方便又好食,会再食!