2023-06-24
无辣不欢既我 今日黎左太子既八一蕃巴蜀烤鱼店试下佢地既招牌烤鱼 🌶️🐟🌕原条海鲈鱼 香辣味💲318一上菜既时候 香辣味已经扑鼻 真系令人食指大动 烤鱼原条份量都几足 好大盆 上菜后会有个炉一路保温 而料都几足 有少量嘅宽粉皮、腐竹,豆芽、西芹做配菜 因为我地叫既系中辣 所以烤鱼表面有大量嘅辣椒+调味豆豉油🌶️食落如果怕辣餐厅每枱都预备左一壶鲜鱼汤加落去 好细心👍🏻鱼肉非常厚 但鲜甜肉嫰 最重要系冇咩骨 岩哂咁懒既我 宽粉皮好有咬感 我地仲另外仲叫左莴笋 ($46) 同炸响铃($48) 配落烤鱼度食又系一流 辣得好过瘾 😋🌕山津梨干苹果💲59[壶]食辣嘢,一定要饮大量品 我地就叫左餐厅自家制凉茶 清润解渴 味道清甜 依家夏天饮就啱晒啦🍎 总括黎讲餐厅食物质素非常高 店员服务都非常好,仲好有耐性介绍烤鱼👍🏻价格黎讲唔贵,最重要系新鲜鱼 仲要即叫即烤 正啊 ✨🍴八一蕃巴蜀烤鱼店 (砵兰街)📍太子砵兰街436号地舖
🌕原条海鲈鱼 香辣味💲318
🌕山津梨干苹果💲59[壶]
🍴八一蕃巴蜀烤鱼店 (砵兰街)
📍太子砵兰街436号地舖