2021-11-27 719 浏览
同男朋友行街想食串烧,黎左呢间好烧式试下。餐厅用QR code落单,够环保,串烧有好多选择,仲有意粉个啲可以拣。环境干净,坐得都几舒服👍🏻墨西哥薄饼芝士鸡肉 🌶️薄饼好惊喜,芝士可以拉丝,入面有好多青椒红椒等等,用黎增加口感,整体系小小微辣,开胃之选!串烧类全部都拣咗bb辣,呢个辣度啱啱好,滋味得嚟唔会令人口渴👍🏻:安格斯牛助串 超推荐!牛味好浓,啲肉又够嫩滑,一啲都唔会韧盐烧牛舌串 牛舌系厚切嘅,调味啱啱好,咬落去软绵绵,仲有少少一丝丝嘅口感鸡软骨鸡软骨烧得好香脆,但又唔会油腻,软骨够晒脆卜卜鸡肾串 鸡肾切得够厚,唔会有腥味,唔硬身够软淋正泰式烧豚肉呢个烧豚肉好惊喜,份量大不特止配埋独有嘅酱汁,感觉就好似置身喺泰式餐厅入面咁样,送饭一流!芝心丸🧀芝心丸纯粹系我突然之间想食所以就叫,烧得啱啱好,入面嘅芝士唔会硬晒,仲有拉丝嘅效果。烧日本甜心蕃薯🍠甜心番薯系我食串烧必食嘅,呢度烧得好唔错,蕃薯软糯好味,我哋两个都争住嚟食原条蒜蓉烧茄子🍆🧄茄子切半上面有好多蒜蓉,好香好惹味,茄子拉到一丝丝,好味!蒜蓉烧蛏子皇 睇个价钱好似好贵,但绝对物超所值,蛏子王好新鲜,餐厅仲好贴心甘切开一块块畀我哋方便
同男朋友行街想食串烧,黎左呢间好烧式试下。

墨西哥薄饼芝士鸡肉 🌶️

安格斯牛助串
超推荐!牛味好浓,啲肉又够嫩滑,一啲都唔会韧

盐烧牛舌串

鸡软骨
鸡软骨烧得好香脆,但又唔会油腻,软骨够晒脆卜卜

鸡肾串
鸡肾切得够厚,唔会有腥味,唔硬身够软淋正

泰式烧豚肉

芝心丸🧀

烧日本甜心蕃薯🍠

原条蒜蓉烧茄子🍆🧄
茄子切半上面有好多蒜蓉,好香好惹味,茄子拉到一丝丝,好味!

蒜蓉烧蛏子皇
睇个价钱好似好贵,但绝对物超所值,蛏子王好新鲜,餐厅仲好贴心甘切开一块块畀我哋方便夹,蒜蓉一啲都唔会悭住黎用,舖满畀我哋,蒜香好劲

日式汁烧鱿鱼筒
鱿鱼筒都系切好畀我哋,𠮶个酱汁超好味,好有日本风味,鱿鱼好爽口,一啖接一啖,我谂用黎做下酒茶一定好夹!

2021-11-21
  • 墨西哥薄饼芝士鸡肉