2021-07-19
突然想食鸡煲又食唔落放题嘅时候 梗系要拣啲好味嘢食啦😆两个女仔拣左半只鸡再加啲配菜已经好足够😋饱到有剩🤪都可以好抵食bb辣都好够味,鸡件入味😋大大件鸡可以啖啖肉而且肉质刚刚好唔会老🤪🤪除左鸡佢嘅配料都好正芫荽、洋葱都好好味,捞埋啲汁令到个洋葱超级好味 难怪落单见到有得单点洋葱做配菜 后悔冇加单😣😣食完鸡之后会加汤打边炉,味道都正正常常 啲配菜都新鲜同埋份量OK👍🏻饮品方面一定要叫大大杯冻柠茶 饮极都仲有 解辣一流 👍🏻仲试左野生葡萄籽味道就好似葡萄苏打加啲搅碎嘅葡萄籽 味道OK整体食物环境都OK,可以改善嘅系侍应上左鸡煲帮我地开火之后 咩都冇讲就走左 又无讲声要等几耐可以食 搞到差啲㶶咗 希望可以提醒下会更好不过为左个洋葱都会再帮衬嘅!
不过为左个洋葱都会再帮衬嘅!