2020-12-24 992 浏览
之前好钟意帮衬食早餐同午餐,后来因为个人习惯改变成不吃早餐,而疫情后menu菜式唔啱食,所以都一段时间冇去,前2日行过谂住支持吓,但点知大失所望。果日叫咗个黑松露意粉,点知得微弱黑松露味,可能系唔够黑松露啦,就落咗超多黑椒,碟嘢冇咩味,就系得黑椒辣味,本来好想叫侍应比热水我浸走黑椒嚟食,最后觉得好玩嘢,唔想浪费于是夹硬食咗,但真系难食,点知见到隔离枱都问佢拎盐同芝士粉,都系话得辣味,真系有冇搅错。其实我觉得支持黄店系ok,但都要有心做呀,唔好恃住咁就一成不变,以前menu有唔同款,而家嚟嚟去去都系咁,如果好似homy食物咁有质素,menu单一都大把人去,否则,都改改个menu,真系又沉闷又难食,我谂我之后都唔会再去。。。

黑松露意粉