2024-04-15 41 浏览
超简单既制作过程又可以消磨时间,系好好既亲子/情侣/闺蜜活动!!好难得有个大同舒服既地方俾你任意制作食物,听住导师既讲解,捞下捞下,搞好个蛋浆,就到我最钟意既吱模环节,打住圈打住圈咁吱系模具中,系十分治愈既过程。放左任焗炉,导师会帮我地计时,同埋会帮我地拎出黎摊冻先玩装饰,所以期间我地系可以出去行下抖下嫁,小朋友亦可系波波池/玩乐区玩。半小时后我地返去,导师亦帮我地溶好晒唔同颜色既朱古力同埋唔同配料,我地只需发挥我地既创意同小宇宙,把握朱古力干既时间加唔同既色彩,就点整都靓嫁啦。导师好鼓励我地不断谂下,最后我地愈加愈多,愈玩愈开心! 其中草莓朱古力系天然制,有果粒,又滑,唔系色素野,所以好健康嫁!!整好仲有个靓靓盒带走,岩晒同亲友分享!

外卖自取