2024-09-26 138 浏览
「牛肝菌黑松露忌廉汁意大利饭 $178」最钟意就系呢个炖饭啦!粒粒分明嘅米粒食落去湿润嘅口感仲带住浓郁嘅黑松露味😋忌廉嘅奶香味令到个饭仲可以拉丝添!牛肝菌都好嫩弹~「烤焗法国脆皮黄油鸡配炒栗子椰菜仔,西班牙红椒忌廉汁 $278」金黄色嘅烤鸡色泽油亮,散发住游诱人嘅香味,未端上枱就已经闻到好香嘅牛油香味!现烤嘅牛油鸡肉质超级嫩,可以话丝丝入味!酥脆嘅外皮配上嫩滑嘅鸡肉,充满住一股浓浓嘅法式风情❣️「苹果木烟熏西班牙乳猪 $388」乳猪嘅外皮好酥脆,肉真系一点都唔柴好嫩,仲带住淡淡嘅烟熏味~餐厅仲配咗印尼烧烤汁,觉得腻咗可以点少少sauce,甜甜咸咸嘅好夹!「苤蓝椰子汤配红虾多士 $88」苤蓝带住清甜嘅味道同椰奶嘅奶味超夹!成个汤嘅味道十分爽口,饮落去好顺滑,仲有红虾肉质鲜嫩,丰富咗呢道汤嘅口感~好好味!整体俾我嘅用餐感受系十分舒适嘅,会再回访!
「牛肝菌黑松露忌廉汁意大利饭 $178」
「苹果木烟熏西班牙乳猪 $388」
「苤蓝椰子汤配红虾多士 $88」
整体俾我嘅用餐感受系十分舒适嘅,会再回访!