招聘中
时薪
最高可达 $18,800
月薪
2011-07-05 20 浏览
星期一既下昼 闷闷地又见有少少饿见到商场入面既柱卖哂广告咁有大大只字写住和民一于去食下午茶 反正我从来都未试过下午茶时段去帮衬和民/和亭$32 星鳗鱼天妇罗卷有6件 仲有碗面豉汤同细沙律 都几抵食沙律既芝麻酱好醒胃 所以连最后一粒粟米都唔放过食得干干净净星鳗炸得脆脆的 味道ok$29 朱古力芭菲可能系天气热 晒到个人好兴 特别想食雪糕降温见到杯雪糕一黎到 卖相绝对做到同张相似模似样细心既服务员专登一次过拎左2只甜品羹俾我同darling一人一只 哩点绝对抵赞1球云尼拿 1球朱古力 仲有1粒mini size内藏雪糕既puff 2条朱古力味威化卷雪糕面仲有左少少杏仁片同朱古力酱 讲起上黎都好耐冇见过餐厅d雪糕上面有杏仁片中间有好几粒咖啡冻 底层有粟米片一路食一路觉得好惊喜 不过同时感觉自己好似大乡里出城咁 总括黎讲呢下午茶既质素几好 做到价钱同质素成正比最抵食就系下午茶餐包埋野饮 唔系得汽水拣架 饮奶茶咖啡乌龙茶都唔驶加钱如果唔系今日特别想食雪糕 应该会拣新出既Cream Brulee 试下只系$15咋 仲包野饮㖞 咁当然我冇试过就唔知个size啦 不过睇相起码
星期一既下昼 闷闷地又见有少少饿

一路食一路觉得好惊喜
不过同时感觉自己好似大乡里出城咁

总括黎讲呢
下午茶既质素几好 做到价钱同质素成正比
只系$15咋 仲包野饮㖞 咁当然我冇试过就唔知个size啦 不过睇相起码都有10啖啦

唯一要弹就系只甜品羹有少少油迹 次次去食和民/和亭都会发现d餐具有污糟
唔系碟就系羹 哩样真系要改善
2011-07-04