2014-03-31
之前一晚对面食完晚饭比我望到原来Cali burger就响对面,即刻开心到爆,因为响Facebook like左好耐见到相一路好想试,比我见到真系好有缘。星期日既今日,起身第一餐决定食你!去到铺头人唔算多,店内既香气令我食欲大增💪拣左一阵(真系样样都想食😅)我决定要芝士牛肉汉堡combo + 洋葱圈(另加$15)+可乐,朋友就要左磨菇芝士牛肉汉堡combo + 加洲风味薯条(另加$15)+可乐,2位落单店员超级好礼貌👍加分唔少,加上店员会解释番我个芝士牛肉汉堡系炒洋葱之类,好细心👏店面好光猛感觉好舒服干净,加上星期日人唔多唔太嘈,坐低睇住波等食,厨房开放式,可以比客人睇到厨房都几好,又唔会有大阵油烟味wo👍等左一阵店员叫左number自己去拎,个包对女仔黎讲其实岩岩好,一啖咬落去块牛肉唔干(同m记对比😝)包入面所有野都好夹,坚正👍不过份加洲薯条唔热,就扣左少少分,上面既芝士同烟肉都好味既,但另加$15抵唔抵就见人见智,另外加钱既仲有洋葱圈,其实都可以唔使加😝洋葱得dd,咬第一啖成条抽左出黎净番8成系皮,所以我食左2旧放弃左😅其实整体都算ok既,食晒个包有好多肉汁呀👍个包唯一唔好食个包面
星期日既今日,起身第一餐决定食你!
其实整体都算ok既,食晒个包有好多肉汁呀👍个包唯一唔好食个包面好多油,唔知系味师傅放完块牛肉沾到呢?
PS: 星期六/日1:00前有8折架,今日1点07分去到冇左😂