2019-08-10 262 浏览
但马屋系日式火锅放题店,一人一锅的,闲日晚上等位的人数也是极多,都几夸张!晚市限时90分钟,有不同款式的汤底和肉类可供选择。自取的有丸类、蔬果类、鸡件、酱料、饮品和雪糕等等。排列整齐,既美观又卫生。啲用料仲要一啲都唔Hea,有秋葵、莴笋等等。而雪糕就系高级嘅Haagen Dazs,焦糖脆脆味同埋蓝莓味都劲正!饮品也不只有一般的汽水,连Coke Plus、Sprite Plus、解茶都有!冬荫公汤底带微酸辣,而且有好重嘅香茅同埋南姜味,劲香劲开胃,又唔会抢走食材的原味,超正,推介!Order咗冬荫功汤底会送一盘泰式蔬菜篮,有通菜、泰国茄子、青芒果丝同埋秀珍菇等等,Match返个汤底!除咗有泰式蔬菜篮之外,嗌冬荫功汤底仲可以任饮泰国象啤,真的泰爽了!我哋Order咗 $249 嘅套餐,跟嘅系澳洲产长期谷饲牛,油花分怖均匀,而且切到劲薄,系咁易烚几秒就食得,入口又香又滑又重牛味,真系可以疯狂Encore!$249套餐的豚肉也是超高质的,$249套餐和$199套餐的分别就是在于这个豚肉!北海道梦之大地豚肉的卖相相当吸引,肉质软腍,肥瘦适中,食咗好多碟都完全没有感觉肥腻,推介!原来Order咗冬

晚市限时90分钟,有不同款式的汤底和肉类可供选择。

原来Order咗冬荫功汤底,仲有赠品送!有手机Mon清洁布同埋旅行袋送!而且仲有得参加大抽奖,头奖系双人来回泰国嘅商务舱机票连四日三夜嘅酒店呀!期待!