2023-05-25
愉景湾酒店度假式Staycation 今次虽然远少少,不过好有度假feel😎Package 包早餐,海景房,最钟意系个欧陆式浸浴 🛁 真系好大,加水都加左好耐🤣望住海浸浴好Chill 😎酒店都系sell 亲子酒店,有个function room放左瀡滑梯,夹公仔机😂岩哂小朋友放电;仲有真既马仔可以体验下😜酒店附近都有其他景点,打卡教堂,心型锁等😍感觉好似自己离开咗香港咁🤣不过晚餐选择较少,去左Café bord de Mer & Lounge,因为唔想食太多,冇食buffet,散叫咗法式洋葱汤同牛扒,法式洋葱汤好浓味,而且好咸🥴要饮好多水;而牛扒都算煎得几香提提酒店只包2支中size 矿泉水,如果要再拎,就要另外收费🧐