2023-01-07
之前行经好多次都装修中,终于等到有得食今晚两个人试左口水鸡刀药膳罐汤削面,宫廷水饺,小炒皇同小龙包口水鸡份量都几多,肉质都几好吾会太辣,刀削面好有咬口吾会太林或太硬,个药膳汤底冻天去食食完暖笠笠,以前想食刀削面要特登走去荃湾或铜锣湾食,见餐牌内容同上菜个锅觉得熟面口,同店员倾开原来就系铜锣湾同一个老板,吾怪得咁似啦,以后吾使出城都可以食到喇无谂到呢度仲有小菜,先试过小炒皇,材料同外面食既差唔多,不过佢哋吾同系有炸左既芋丝围边,香口好味👍宫廷水饺系煎饺有个蛋系底几靓,原来仲可以选择其他云吞馅,下次试吓小龙包等得最耐,佢哋话要即叫即蒸所以要耐啲,夹起都无烂,合格见到隔离枱食酸菜鱼都几靓,下次要试埋单时收银姐姐话新开期间附近住户有88折,咁又几抵食㖞总体份量几足,选择都算多,将军澳区人又多个选择,会再去食
见到隔离枱食酸菜鱼都几靓,下次要试
埋单时收银姐姐话新开期间附近住户有88折,咁又几抵食㖞
总体份量几足,选择都算多,将军澳区人又多个选择,会再去食