2014-02-09
今日同老王喺公司做野做到唔知时间,见肚饿已经系8点几的事~于是近近地喺附近揾少少野食, 本来谂住去品香的~点知𠮶边要等位~我地呢D唔等得既,误打误撞入左呢到了~好简单的茶餐厅各局,鲜红色的櫈好抢眼~!服务员好似见我地唔到咁,任得我地自己揾位坐!一坐落鬼死咁肚饿乜野都想食,但系明知老王出名只系食少少,于是点菜要好小心..免得要我一个人食晒~最后叫左餐厅话好出名的德国猪手,西柠鸡套餐同两技啤酒德国猪手 –第一次喺茶餐厅食猪手~好大碟呀~卖相唔错,而且好香~猪肉好淋,入味又唔算好咸,拎黎佐啤酒真系一流~猪皮部份好脆好好味~真系令人食唔停口,加上有好多酸酸地的菜喺下面伴住食,感觉好开胃又唔肥腻!!正~~西柠鸡 – 卖相唔错,份量又够大,D鸡肉条唔算大条,炸粉厚左少少,酸味好够,食得出系即时炸起,配合埋D酸味,整体感觉唔错,套餐加送一碗例汤,好多料,好源汁源味.好似饮水咁~ 唔通我食左佢D重口味猪手,所以觉得D汤冇味?!可能唔系厨师推介,.所以出品一般..但愿佢地可以有所进步~~真心的!!
最后叫左餐厅话好出名的德国猪手,西柠鸡套餐同两技啤酒
但愿佢地可以有所进步~~真心的!!