2010-08-11
今日约左d fd去睇王祖蓝,由于唔识路.所以早左到,就同fd周围行下行多一阵想揾个地方坐下,咁岩拎左张yogurt既传单,仲写住免费试食tim,咁就不如去试下la ;p系门口见里面白色同橙色既装修,同条街其他舖好唔同,望落都好干净企理.之前听过美国o既朋友不断推介一款令人回味无穷o既yogurt,依家终于食到啦!本人一直系雪糕fans,但就唔多钟意yogurt,嫌佢酸.雪糕乳酪呢个配搭,既美味又健康,真系10个good!!!!首先拣yogurt口味有芒果同原味,仲可以两沟,但我要左芒果味之后可随意配搭toppings,我拣左oreo,粟米片,石头朱古力同士多啤梨果粒.最后系磅重计钱,100g15蚊,最低销费HK$15,我既加埋toppings就$23,都算系咁la.之后个女仔话有朱古力酱同冲绳黑蜜糖可以加系上面,我就加左朱古力^^Yogurt口感似雪糕,但软身小小,有淡淡芒果香味,好清新,酸酸甜甜咁真系好开胃!D toppings都好新鲜,地方干净整洁,环境不错,同d yogurt一样,感觉清新.食食下个女仔好主动咁过黎讲话可以睇下杂志同埋店舖入面有wi5,我望到枱上面有d yogur
Yogurt口感似雪糕,但软身小小,有淡淡芒果香味,好清新,酸酸甜甜咁真系好开胃!D toppings都好新鲜,地方干净整洁,环境不错,同d yogurt一样,感觉清新.食食下个女仔好主动咁过黎讲话可以睇下杂志同埋店舖入面有wi5,我望到枱上面有d yogurt造型既纸,就问下佢系咩黎.佢话可以俾你画下画咁,之后会帮你钉上board度,又几得意haha
呢度d服务都几好,d野唔洗开声就已经帮你准备好,又好好笑容,下次一定会再黎!