同男朋友仔妈咪lunch饮茶🫖紧系要做足功课research 下有边间嘢性价比高又饮得舒舒服服啦😏三希楼系我今日陪家长嘅「首选」大家第☝🏻次吃到流出蛋黄油的极品流沙包,咬落蛋黄味香浓细滑,是味觉新享受,真材实料,实属必点!♥️果然系会边吃边漏汁🤣仲有款鲜虾腐皮卷🙊好耐都无食过,Auntie话呢度水准唔错,腐皮松软,内里多款材料做馅,趁热入口加埋喼汁一齐食都唔错!男朋友就觉得荷叶饭最出色,因为真的是有荷叶香的,饭粒炒得好干身,荷叶的香味慢慢渗透入饭内🤩色上得均匀而味道适中,料头幼细,全都是功夫。仲有仲有‼️夫妻肺片‼️特别令我印象深刻牛舌肚均切薄片,味道香麻而不呛,辣中带有微甜,并不死辣🌶🌶所有点心都很出色,不管是环境还是服务都是一等一❤️ 👍我哋都觉得非常合我哋口味,加上上菜同服务都好有效率,会再返嚟试其他嘢食