哇塞,来到Aeon醉人的酒窖一旁,真系唔经意发现了Quattro's Kitchen这间几有feel嘅义大利菜餐厅,话唔定卖相普通嘅沙拉转个头竟然出奇地好味,味道爽口得嚟又清新。话说返正题,一入口嘅龙虾汤浓郁得滞,正到不得了👍,不过最劲嘅还是佢嘅烧羊架,厚切得刚刚好,外面烤得金黄香脆,一咬下去,吖喂,肉汁四溢,咸香得嚟又保持住肉嘅原汁原味,简直就系人间美味。搞到我都想即刻叫埋杯清凉嘅朝日啤酒,同啖热辣辣嘅牛尾阔条面一齐享受。牛尾架,哗我跟你讲,炆得啖啖肉花生酥化,跟住淋上啲阔条面上,每啖都够哂味!战鱼柳就煎得啱啱好,鱼皮香脆得嚟,而个蒜香番茄白酒汁,真系鲜味十足啊😍!手压薯蓉就口感有层次,呢家真系真材实料!最后甜品𠮶啖朱古力心太软,我直头拜服,云呢拿雪糕个mix,点止完美,简直系犯规!奉劝各位,如果喺Aeon超市扫完货,真心要试吓呢度𠮶饭,环境松弛,食物又满足,正!🍴