2010-08-17 8 浏览
口寻日同朋友仔行街经过,见到新会道开左间新burger 店,反正两个人行到倦倦地, 又冇乜野做未两个人走去试下。可能五点几关系, 入面只有两三台客。二话不说,点左个burger with bacon , burger with mushroom , salad,同埋chichen ring。o黎到冇谂过burger 会咁大。先讲佢个side dish 薯条,好热,应该系即叫即整而个burger 真系好好好有肉味同好厚, 最钟意佢个mushroom burger, 唔油, 一路食, 一路o的mushroom 跌出o黎,份量十足。讲真一个普通女仔未必食得o西。所以价钱虽然比一般贵o的, 但都值。而个鸡翼,虽然系炸,但都唔系好油,o岩o西我。个salad 同样好fresh, 总之样样野都好似即叫即整咁, 抵赞,唔似出面o的咁, 雪到硬o西。本来想试埋佢地个菇条, 但实在太饱, 放弃左我地两个女仔本来谂住坐下,食下野, 但见佢原来夜晚系酒bar, 所以最后都点下啤酒,倾下计。冇谂过cwb 有个咁清静o既地方,唔使次次都好似俾人赶咁,最后我地坐左成个几两个钟先走人。
可能五点几关系, 入面只有两三台客。

而个鸡翼,虽然系炸,但都唔系好油,o岩o西我。

burger
鸡翼
2010-08-16
burger
鸡翼
  • burger,salad