2024-06-19
平日下午同朋友The One 买野,因为有 BTS POP UP 去左4楼揾咗间食PIZZA THE POINT有几间分店都出名食PIZZA 嘅意大利餐厅见佢店外店内都几舒服就去食平日有套餐,好抵食又可以升级小食、甜品是日餐汤意大利巴马火腿伴哈密瓜配 黑醋火箭菜沙律有沙律菜及蜜瓜清新爽甜香煎三文鱼扒配上薯蓉香草酱海鲜披萨最好食又薄又脆, 饼料有虾仁,蚬肉,芝士拉丝出来的芝士食落去好有口感pizza 边位烤得很香脆。PEACH FRUIT 点了水蜜桃果粒 果茶饮搭配天然果肉独有的微酸味道啖啖果茶甘甜感加了一份水牛城鸡翼鸡翼炸得香又脆仲沾满味道香浓刺水牛城汁热辣辣食落去非常入味又滋味Ice Cappuccino 牛奶、咖啡混合埋绵密奶泡沬喜欢一层奶泡,多一层口感不加糖觉得刚刚好甜味最爱甜品朱古力布朗尼 +$58热辣辣铁板上放了朱古力香浓嘅布朗尼有一球非常结实香滑云呢拿雪糕球蕉糖香蕉片伴了4边The Point - Pizza & Pasta (尖沙咀) 尖沙咀弥敦道100号The ONE 4楼409号舖
去左4楼揾咗间食PIZZA THE POINT
有几间分店都出名食PIZZA 嘅意大利餐厅
见佢店外店内都几舒服就去食 平日有套餐,好抵食又可以升级小食、 甜品 是日餐汤 意大利巴马火腿伴哈密瓜配 黑醋火箭菜沙律
有沙律菜及蜜瓜
清新爽甜 香煎三文鱼扒
配上薯蓉 香草酱海鲜披萨
最好食又薄又脆, 饼料有虾仁,蚬肉,芝士 拉丝出来的芝士食落去好有口感
pizza 边位烤得很香脆。 PEACH FRUIT
点了水蜜桃果粒 果茶饮
搭配天然果肉独有的微酸味道
啖啖果茶甘甜感 加了一份水牛城鸡翼
鸡翼炸得香又脆仲沾满味道香浓刺水牛城汁
热辣辣食落去非常入味又滋味 Ice Cappuccino
牛奶、咖啡混合埋绵密奶泡沬
喜欢一层奶泡,多一层口感
不加糖觉得刚刚好甜味 最爱 甜品
朱古力布朗尼 +$58
热辣辣铁板上放了朱古力香浓嘅布朗尼
有一球非常结实香滑云呢拿雪糕球
蕉糖香蕉片伴了4边 The Point - Pizza & Pasta (尖沙咀) 尖沙咀弥敦道100号The ONE 4楼409号舖