除了『天空之城』,唔系宫崎骏𠮶个吖,系一个地方有好多餐厅嘅。系元朗锦田周边基本上就得茶记,唔系话茶餐厅唔好,不过成日食都会闷㗎!今日要介绍嘅系一间小店,地方位置唔开扬。但只要去到锦田邮政局,行去后面见到有个中银提款机,隔离𠮶门口就无错㗎喇。望下个餐牌,焗饭/意粉/乌冬/出前一丁/米线/三文治/奄列,哇!好难拣吖!再望下,都有好多套餐,几中环feel再拣唔到墙上面有好大只意大利饭四个字手制汉堡都有烟三文鱼温泉蛋卡邦尼意大利饭,个碟大,但系啲饭都填满晒。呢个已经唔记得咗叫咩名,大约都系牛肉意大利饭啦,呢个个牛肉就真系麻麻哋。同事话牛肉冇咩口感,不过睇个样啲牛肉都麻麻地,好似太薄,有啲鞋霎霎嘅感觉啰。我最爱蓝芝士酱番薯条,份量一啲都唔小,而且每次都系即叫炸,好抵食㗎!

再望下,都有好多套餐,几中环feel

再拣唔到墙上面有好大只意大利饭四个字

手制汉堡都有

烟三文鱼温泉蛋卡邦尼意大利饭,个碟大,但系啲饭都填满晒。