(非会员)
2010-07-03 3 浏览
见朋友介绍呢间野d dinner 评价唔错就同女朋友试下去,去到人唔算太多,等一阵就有位环境比我想像中好,几岩二人世界.见侍应推介左个set dinner 比我地试就叫左个鹅肝,三文鱼沙律,牛肝菌Risotto,同海鲜蛋面试下.鹅肝煎得岩岩好~唔会出哂油最后食埋on side d 苹果粒,非常match ------ 8分三文鱼沙律,d三文鱼少生生mix 埋salad到,算几好开胃菜 ------- 7 分牛肝菌Risott 我同女朋友都觉risorro 有d over ,可以再硬番少少,不过成个饭既味道都突出,可以改善下应该更好食 ------- 7分海鲜蛋面,做到d 意粉唔会太熟,而d汁亦挂系d面上面,我同女朋友都好钟意食呢个面,分量又够多------- 9分食完试埋呢到既coffee,又唔系之前师兄讲既咁差,可能我无咩要求啦,仲觉得几好饮添.之后有个好高大既意大利厨师问我地d野好唔好食,同佢吹左几句就觉得佢好funny,亦都算少少中文,唔怪之得呢到d野食咁正宗啦,下次有机会都会再黎试下其他野
环境比我想像中好,几岩二人世界.

2010-07-02
  • 海鲜蛋面