2019-08-10 67 浏览
平时谂住住宅附近都唔会有好嘢食点知今次系新hall同朋友行咗去何文田𠮶头发现左呢间意大利嘅fusion菜!🥧🍝特别就在于平时嘅西餐厅都好少见到呢啲嘅菜式 同埋餐厅嘅老板都好热情同我地介绍唔同嘅食物 睇得出系一个对食物好有热诚嘅老板 嘢食价钱亦都唔贵 澳洲牛柳配香草新薯 $118睇到个价钱我都吓亲$150都唔使就有牛扒食?平时喺翠华食都唔止呢个价钱😂😂叫咗五成熟牛扒嚟到嘅质地啱啱好同埋好钟意佢喺隔离嘅mustard 薯仔亦都整得啱啱好 蕃茄意式焗肠配半熟蛋$68平时喺其他餐厅好少见呢个于是今次就叫试吓 食落去将啲肠仔半熟蛋点落去包度食都几好味 如果有埋芝士就更加好😋🧀🧀辣椒蒜蓉意粉$68呢个意粉正正常常 几清淡唔错🍝总括来讲呢度都几适合喺附近住嘅或者喺宿舍住嘅朋友过嚟呢边试吓因为价钱都唔贵嘅食物嘅质素亦都几好👍🏻

澳洲牛柳配香草新薯 $118

蕃茄意式焗肠配半熟蛋$68