2024-10-12 163 浏览
Lunch系铜锣湾高层维港景色+氛围感意式餐厅用餐。净系讲个环境已经冇得输。对住个海食饭零舍有feel。两个人埋单300 + 好嘢就梗系值得要同大家分享吓Chief’s Salad呢个沙律好清新,火腿嘅咸香同各种蔬菜嘅脆感配搭得非常好。每口都有唔同嘅口感,好适合做开胃菜!BBQ Pork烧肉嘅味道非常浓郁,外皮香脆,肉质嫩滑。配上少少酱汁,好食到停唔到口。Noodle Bowl我选择咗Chicken soup作为汤底,汤底清甜可口,面条吸收咗汤嘅味道,另外我仲加咗cheese同糖心蛋,令味道更加丰富。配菜方面,炸鸡外脆内嫩,芦笋清脆,碎鸡肉添上咗多一层味道,整体系一个好有层次嘅碗。 饮品:coffee & Milk tea

Chief’s Salad

BBQ Pork