2021-12-12
尖沙咀酒吧好味pizza 放工谂住去酒吧chill吓,今日见到呢间冇乜人,座位舒适而且充满艺术气氛适合打卡,就入咗嚟试吓装修充满异国风情,有欧美艺术画作墙壁、吊椅等。座位舒适,另有大梳化座位,黄灯光昏暗有情调,气氛浪漫💕适合约会,还有室外的座位,感觉舒适休闲~另收加一服务费#薄饼 #意式牛肉薄片火箭菜披萨 #🍕 $160热腾腾的脆脆薄薄饼皮有蕃茄酱、烟牛肉薄片、火箭菜、芝士等馅料。而且很够味,不会辣,材料分布很均匀,啖啖足料!推介( ⁰̷̴͈࿁⁰̷̴͈ )牛肉肥瘦适中,像厚切烟肉一样烟韧惹味~#地中海烤鸡 $188半只迷你烤鸡配薯条🍟肉质厚实。食物即叫即做,热腾腾除咗Cocktail仲有mock tail ,少饮酒嘅我拣咗芒果味(唔记得咗个名),几好饮唔会太甜,而且系有少少汽。个杯嘅造型都好得意😎系雀仔样水晶杯😍服务质素:7/10环境舒适度:8/10ᶘ ᵒᴥᵒᶅ个人口味评分:6/10
放工谂住去酒吧chill吓,今日见到呢间冇乜人, 座位舒适而且充满艺术气氛适合打卡,就入咗嚟试吓
装修充满异国风情,有欧美艺术画作墙壁、吊椅等。 座位舒适,另有大梳化座位,黄灯光昏暗有情调,气氛浪漫💕 适合约会,还有室外的座位,感觉舒适休闲~另收加一服务费
#薄饼 #意式牛肉薄片火箭菜披萨 #🍕 $160
热腾腾的脆脆薄薄饼皮有蕃茄酱、烟牛肉薄片、火箭菜、芝士等馅料。 而且很够味,不会辣,材料分布很均匀,啖啖足料!推介( ⁰̷̴͈࿁⁰̷̴͈ )牛肉肥瘦适中,像厚切烟肉一样烟韧惹味~
#地中海烤鸡 $188
半只迷你烤鸡配薯条🍟肉质厚实。食物即叫即做,热腾腾
除咗Cocktail仲有mock tail , 少饮酒嘅我拣咗芒果味(唔记得咗个名),几好饮唔会太甜,而且系有少少汽。个杯嘅造型都好得意😎系雀仔样水晶杯😍
服务质素:7/10
环境舒适度:8/10