2015-08-04 612 浏览
super sandwiches自从新装修后,地方空间感大左,坐位多左。平时多食下午茶,因为平日下午茶有个苏皮汤加个细意粉,加多杯热饮,都系夜晚一个意粉嘅价钱,但系就有三种享受,系唔系特超所值呢 个汤嘅包面系我最钟意食嘅部份。又脆又松软,将包面放入热辣辣嘅汤入面,面包脆变淋,咬落有两个唔同层次嘅口感,再加入汤嘅味道,浓浓满口都已经被汤沾湿脆淋嘅包包围,果一刻有种又满足又幸福嘅感觉岀现。因为食左个汤后,饱肚感已经有六成。再配合个迷利size白汁三文鱼意粉,对我黎讲份量刚刚好。个意粉嘅白汁味道适中,食落有忌廉和小小奶嘅味道,唔太浓。三文鱼是干身果种,与白汁嘅味道好协调。食哂再饮杯热柠水,perfect match,又可帮助消化。

2015-07-21