呢间朗豪坊天幕餐厅Bistro Bloom真系性价比超高,非常推荐!首先佢系Mr. Steak旗下嘅餐厅,食牛扒绝对有信心保证,环境又靓又舒服,重点系半自助餐,海鲜冷盘有蚬、青口同虾、沙律都好多选择仲可以配搭火腿、芝士碎同埋面包粒仲有几款唔同嘅酱汁啱晒钟意食沙律嘅朋友。甜品都有好多选择,当中最吸引我就系朱古力挞.是日餐汤每日都唔同😍当日嘅蘑菇忌廉汤真系好好饮,香浓嘅蘑菇味,Creamy幼滑💓我一个唔小心就饮咗两碗😆 以上全部都系任食㗎!隆重介绍一下邪恶嘅主角!🥩SRF极黑和牛牛板腱扒配法国RACLETTE CHEEZE 🧀我哋拣咗四熟同埋七成熟🤩牛扒煎得好靓,见到里面鲜嫩嘅粉红色极吸引!然后再即刻将热溶咗嘅芝士淋喺上面,成件事实在太梦幻了!🤩牛扒味道非常浓郁,而且肉质鲜嫩又Juice配以咸香又软淋淋嘅RACLETTE芝士,每一啖都好满足!实在太好味了😋配菜有好健康嘅羽衣甘蓝🥬甘笋同埋薯仔🥔仲可以自选红酒或者白酒一杯,成件事都只系$348 一位咋!绝对系性价比超高,牛魔王们可以冲了!😍另一个重点系佢哋唔收切饼费,店员都好友善贴心同埋乐意帮手影相,抵赞👍🏻嚟紧大家有机会都一定要去试吓呀🤩

甜品都有好多选择,当中最吸引我就系朱古力挞.