2024-06-18 511 浏览
(自费食评)老实讲每次我试新餐厅都会上黎openrice睇睇啲评价🤔当我见到好评数量嘅比例唔算太高🫣就打左个底:可能会一般般甚至麻麻地我食嘅系:【特惠精选】廿一烧鸟丼+指定小食及饮品大福,玄米茶食完觉得😳成个餐无论系鸡肉定系饭定系个小食(大福),抑或系杯玄米茶🍵全部都中上至高质嘅水准😳😳仲要我系叫外卖㖞,个外卖黎到我仲要唔系即刻开黎食🙈都等左差唔多10分钟先开动🥢但系都有咁样嘅水准!真系值得上黎openrice一赞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻鸡肉唔柴唔干,肉质有弹性,甜甜地,加埋附上嘅柠檬(自由选择jit唔jit) 酸酸甜甜非常开胃😋白饭系珍珠米,煮得刚刚好,口感非常好大福个皮十分软糯👍🏻👍🏻入面嘅芝麻忌廉馅都好香唔漏玄米茶有淡淡玄米香👍🏻🍵解腻一流👍🏻今餐需要系外卖🥡但满意度爆灯🌟🌟🌟🌟🌟一定会encore!!!!

我食嘅系:
【特惠精选】廿一烧鸟丼+指定小食及饮品
大福,玄米茶

全部都中上至高质嘅水准😳😳

白饭系珍珠米,煮得刚刚好,口感非常好

大福个皮十分软糯👍🏻👍🏻入面嘅芝麻忌廉馅都好香唔漏

玄米茶有淡淡玄米香👍🏻🍵解腻一流👍🏻

今餐需要系外卖🥡但满意度爆灯🌟🌟🌟🌟🌟

一定会encore!!!!
外卖送餐