2019-12-12
朋友喺新蒲岗返工,最近行过见到开咗呢间餐厅都未食过,大家钟意食西餐所以book咗三位,谂住星期二应该冇咁多人挂点知都系坐满👍有个朋友迟咗收工我哋两个叫咗个香辣鸡翼配薯条,香辣鸡翼系辣粉好惹味,我个人比较喜欢食粗薯条,佢又炸得好好味😬 北海道芦笋天使面配黑松露忌廉汁,黑松露汁同黑松露天使面软度刚刚好,好香牛油味,我觉得除咗威灵顿牛柳,呢个天使面都要推介😬另外Book枱时预订了威灵顿牛柳,呢间餐厅嘅威灵顿牛柳都好出名,果然冇令我地失望,酥皮好好味呢个牛嘅肉汁和质地都整到刚刚好,虽然我哋放咗一阵先食,但都冇影响威灵顿牛嘅质素,一定要试,但个配菜蒜头都超好味,蒜头软身但都好入味Like👍👍又叫左龙虾咪多全件,见到OpenRice个个都有叫,佢将龙虾肉起咗捞埋蘑菇个酱汁我从来都未食过,只龙虾都有好多肉抵食😬烧烤猪肋骨就最后先上枱,烧汁不会太甜,都好好味,不过可能因为最迟上枱我哋三个女仔已经食得好饱最后食唔晒🙈但其实系我哋叫得太多嘢食了,样样都好想叫🤭以下5分为满分😋好味程度: 😋😋😋😋 💞回头度: 💕💕💕 💕 💕📝服务: 📝📝📝📝 📝🌉环境: 🌉🌉🌉 🌉 网址: https://s.op
以下5分为满分
😋好味程度: 😋😋😋😋
💞回头度: 💕💕💕 💕 💕
📝服务: 📝📝📝📝 📝
🌉环境: 🌉🌉🌉 🌉
网址: https://s.openrice.com/QrbS0stu800~usB3zAw
地址: 新蒲岗景福街87号地舖
电话: 22950336