2012-02-09
话说琴晚同个同事OT完 谂住食餐好既慰劳一下自己啦 点知食到成肚气!一路都有去开鱼珈旨食野既我 不嬲都觉得佢地食品唔错 服务态度唔差琴晚O完T已经9点几 去到一个客都冇(心谂:好似包场咁 几劲) 由坐低到落order 个待应态度都唔错我地总共叫左 12件寿司 烧鸡软骨 1份天妇罗 1份露笋牛肉卷首先讲野食 d寿司好好味 鱼生够新鲜 d食夹落去冇散天妇罗炸得好脆 d虾肉好爽其他野食都唔错(可惜唔记得影低相)同个同事倾倾下就有个待应走黎同我讲"我地今晚要灭虫" (因为佢讲野唔似本地人 所以开头听唔到佢讲咩)之后就望下表 原来已经10点几=.= 咁我就问佢 "系咪要赶我地走?"佢冇答我地就行左去 但系我地d野仲未食哂wor 咁我地唯有拿拿声食哂d野啦之后就有一个待应行黎帮我地执好枱d碟 就有另一个待应问我地食唔食埋雪糕(心谂: 头先果个就话灭虫想赶我地走 呢2个就好似咩都唔知咁对我地咁好)有得食就紧系食埋啦!!!!总括黎讲 鱼珈旨d野食系好味 唔讲果个待应既话 佢地服务都系唔错既如果果位待应可以态度好d既话 就更加好啰!!
首先讲野食 d寿司好好味 鱼生够新鲜 d食夹落去冇散
天妇罗炸得好脆 d虾肉好爽
其他野食都唔错(可惜唔记得影低相)
有得食就紧系食埋啦!!!!
如果果位待应可以态度好d既话 就更加好啰!!