2021-12-15 43 浏览
今日同朋友行完街喺尖沙咀附近揾下有啲乜嘢好嘢食 所以就上网睇下附近有啲乜嘢食 今日我哋就想食日本菜所以我哋主要都系喺openrice入面搜寻日本菜睇下有咩食 点知就俾我发现到呢一间 专门食日本铁板烧嘅餐厅 上网睇佢个环境都非常之靓 所以我哋一班闺蜜都决定咗过嚟呢度食饭啦👍坐低咗之后我哋睇下餐牌 不过其实我哋最主要系睇下𠮶啲厨师煮嘢食 觉得佢哋好有型 因为佢哋系开放式嘅厨房 所以可以睇到晒佢哋做紧啲乜 呢件事真系非常之好玩 😘😘龙虾鳕场蟹脚 $598首先要讲下呢个龙虾鳕场蟹脚 呢个 蟹脚我觉得非常之好食 再加上我觉得佢哋系非常之新鲜嘅蟹脚 食咗去𠮶阵阵嘅味道之余仲有少少海水嘅味道。❤️烟熏黑豚肉 $208呢个烹调手法就真系 冇得顶 事关佢系用烟熏出嚟嘅唔系直接煎或者烧烤 所以出到嚟嘅时候会食到好嫩滑嘅口感 同埋猪肉亦都好靓 我哋自己都影咗好多张相🤗

龙虾鳕场蟹脚 $598

烟熏黑豚肉 $208