2023-01-03
同一条街有好几间咖啡店曾经有间质素好差等咗好耐食物仲要未熟地上枱🥲而依间黎过几次🌸环境坐得舒服,服务好,食物都唔错✨特别推介✨🔸肉桂提子味🥯🍇x蜂蜜胡桃嘅Cream Cheese($55)比较特别可自行选择不同配搭~🥯:黑芝麻/肉桂提子/Everything 🧀:原味/Black Tuffle/✨Honey Pecan👍🏻完全冇特别期望下冇估到咁好味呀🤩🤩个Cream Cheese劲出色!好滑,好香芝士味加上淡淡蜂蜜味,就算食完个bagel都仲会想净食佢个cream cheese!!虽然系有d夸张但真系令整个bagel味道提升左不少!!之前见人地食评讲bagel包身比较硬同靭.但我今次食暖暖地好软熟加上有提子干同合桃嘅配合,非常有口感!🔸蕃茄蟹肉意大利面($148)正常发挥.酱汁多,份量大🔸Ice Latte($43)🔸Ice Salted Caramel Latte($46)奶与咖啡比例刚好,咖啡味浓,而有层次,细细杯后者更为特别栀子 (尖沙咀)尖沙咀山林道8号地舖
✨特别推介✨
比较特别可自行选择不同配搭~
🥯:黑芝麻/肉桂提子/Everything
完全冇特别期望下冇估到咁好味呀🤩🤩
🔸蕃茄蟹肉意大利面($148)
正常发挥.酱汁多,份量大
🔸Ice Latte($43)
奶与咖啡比例刚好,咖啡味浓,而有层次,细细杯
后者更为特别
栀子 (尖沙咀)
尖沙咀山林道8号地舖