2018-07-18
有选择困难症嘅朋友,今次终于可以系一个地方试晒马来西亚,新加坡,泰国,日本,韩国,越南等美食啦😍有得听live band之余仲有得食,同屋企人黎享受下就至岩🎼🎼首先每位成人送半边芝士焗龙虾,超正的有好多的蟹膏🤤至爱就系佢哋嘅海鲜专区💕有法国/美国/纽西兰生蚝,法国面包蟹,香草龙虾仔,翡翠螺,雪场蟹脚同蓝青口😍够哂新鲜!而且即场仲有师傅烹调美食😋红烧碧绿花胶,鹅肝酱多士等高价食品😝平时都比较小有,而且花胶质素颇高,大大块🤩够晒养颜主食方面推介有💁♀️海胆茶碗蒸蛋,蛋蒸得够滑且海胆鲜甜,焗泰式三文鱼🐟加以肉松配搭,夹得黎送饭一流!钟意食辣嘅朋友就可以试吓辣椒膏炒大蚬同巴东牛肉🌶辣得惹味进入女士们都会尖叫嘅甜品环节😘炸日式芝士酿士多啤梨🍓芝士味够重,岩哂芝士控!特别啲有椰香班兰蛋糕🍰,梨蜜人参蛋糕,清新得黎感觉健康,人参味亦易入口!焦糖炖蛋,马卡龙是必备的吧😗而且仲有多款口味嘅哈根大师雪糕同雪条比大家系夏日炎炎尽情食😃Jetso提示💁♀️凡于网上商店预订除可享 85 折优惠外,每位成人可免费获赠半边黑松露芝士焗龙虾一 客及 3.5 小时无限量供应红 / 白餐酒、啤酒、橙汁及汽水💕
首先每位成人送半边芝士焗龙虾,超正的有好多的蟹膏🤤