2008-10-07
迟左2星期的一个食评。很少机会可以大伙儿一齐叫外卖系学校食,所以就算我对pizza hut既外卖毫无兴趣,都唔理得咁多喇。上次同样人数叫pizza hut,叫了2个大pizza餐,吃剩不少。今次醒目了,还是叫一个pizza餐,再叫多几个面类饭类吧。由于网上订满$180的话,可多送一个香茄焗薯皮。另外,朋友因为做了member,有张买2个set lunch送1个set lunch既coupon,因此我地就分单订购。扭扭批未试过扭扭批既我,见到今次有埋车打芝士酱,我呢个芝士爱好者终于忍唔住试。不过食落又唔觉好味wor,因为点左芝士酱会太滞,唔点又无味...话就话个批边都有芝士,但根本食唔出d味道...个sauce用左wasabi酱,算系比较特别,唔驶食黎食去都系茄酱或者千岛海鲜酱咁闷。繁星鸡块拼鱼圈由于系外卖,所以食果阵已经稔晒,好难食。菠菜鸡皇意粉无试,但最后食剩一半,应该麻麻地啦。蘑菇忌廉鸡汤今次整得好杰,似食糊仔或者jelly。海鲜阔条面劲多人争住食,个个食到咀唇变白色。然而话就话系海鲜,但我只睇到几只只能塞落牙鏠既虾仔。千层面初时仲以为送错薯蓉黎,因为食左1/3都未见d面,不但后尾
扭扭批
繁星鸡块拼鱼圈
由于系外卖,所以食果阵已经稔晒,好难食。
菠菜鸡皇意粉
无试,但最后食剩一半,应该麻麻地啦。
蘑菇忌廉鸡汤
今次整得好杰,似食糊仔或者jelly。
海鲜阔条面
千层面
初时仲以为送错薯蓉黎,因为食左1/3都未见d面,不但后尾见到d面既时候又发觉似系螺丝粉。都唔知系咪因为外卖关系,焗到d千层面烂晒变成碎湿湿既螺丝粉。
车打焗饭
同一般白汁饭无分别,所以食左一啖就无食喇。