2011-02-08 3 浏览
装潢陈设不俗, 估唔到喺元朗会揾到呢类型嘅餐厅. 面包, texture 唔好, 嚡口, 干身不过唔脆, 冇麦味. 意大利醋 + 橄榄油, settle down 之前已经放喺枱上. 意大利醋偏酸, 唔够香, 橄榄油亦欠缺橄榄香气. 三文治酱, 不是小店自家制, 现成买回来的味道. 前菜, 三文鱼份量有惊喜, 好似几新鲜, 蔬菜新鲜爽脆, 最 like 佢嘅红肉西柚多汁, 唔苦涩, 略带微甜. 海鲜充足, 有大虾, 小带子, 小鱿鱼... 意大利饭烟韧有咬口, 香气扑味. Half rack, BBQ sauce 惹味, 肉经烹调后腍且 juicy. 伴碟的烤蕃茄 and 粟米都俾我食哂 配焗薯的 sour cream 唔够味亦唔够多. Pasta 不太烟韧, 冇面粉香. 牛肉以及香菇份量充足, 两种馅料味道鲜明, 可惜芝士味太薄, 而且 tomato sauce 比较稀, 香浓 creamy 一啲会更吸引.
装潢陈设不俗, 估唔到喺元朗会揾到呢类型嘅餐厅.
非常麻麻
三文治酱, 不是小店自家制, 现成买回来的味道.
烟三文鱼沙律
海鲜意大利饭