2023-12-06 2229 浏览
一直都考虑紧要唔要试下Semi Buffet,始终谂住庆生日,而且呢个价钱仍有好多选择,虽然有长脚蟹,但我冇机会拎到及尝试到, 因为有一家人坐正喺个海鲜区附近,一出就畀佢哋攞晒,行了俩次出去都仲系度食紧😳😳如果可以系送上就好了,虾食到新鲜不过有些过熟😅调配好嘅沙津新鲜好好食,外面可以拎嘅牛同羊都刚刚好,唔会过生或过熟,食落好嫩滑😋😋😋主菜叫了Pizza 同鱼,Pizza 正常发挥,不过鱼就唔系好啱我口味了,唯一令我好 惊喜嘅就系佢出面嘅香芋揶子蛋糕,真系超好味, 因为系庆祝生日所以餐厅都有甜品送同埋写生日牌, 但其实佢都系喺出面甜品区取。。。 如果我知道个香芋蛋糕咁好食我会要求用椰子香芋蛋糕加生日字牌😄😄😄 员工都好有礼貌,可惜餐厅人手唔系好足够, 要示意好多次先至会有人回应。。 因为只系二人用餐, 所以安排嘅座位同隔离台好近就冇乜私隐。。 其实整体上唔错的 ,下次会自已来食😄
2023-12-03
庆祝纪念