🍱黑松露带子拖罗蓉丼🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 个餐会配埋碟前菜-狮子狗,超重麻油味,另外加钱有2只甜虾🦐同2片三文鱼刺身🍣,甜虾口感都不错,都几新鲜,而三文鱼既厚度都切得岩岩好,油脂亦唔会过腻👍🏻碗丼既饭系加左醋既珍珠米,口感软绵绵,唔洗点加豉油都够味,同时有好重既黑松露味,散发口中,而带子同拖罗蓉份量好多,带子好新鲜同时拖罗蓉口感软绵绵,如果加埋葱花仲一流🤤,超级大碗,建议胃细既食货可同朋友share~🍣匠心寿司盛配细赞歧乌东🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 屋企人拣左依款,入面有6旧唔同款既寿司🍣,头大试左黄色旧寿司(唔知咩名堂😂)味道不错,好重脂油味👍🏻,而带子寿司新鲜,十分大旧,乌东个汤底似面豉汤,而饮品系巨峰提子🍇乳酸,十分重巨峰提子🍇味,如果少甜就岩岩好~🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼☀️整体而言,依家晚市禁堂食,又想食寿司,可以外卖鱼匠食堂🤪,真心觉得价钱同食物成正比,食物质素又比想像中好,最紧要新鲜,另外份量好大份,岩晒啲大胃口既食货🤪

🍱黑松露带子拖罗蓉丼
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀