2022-07-03 1518 浏览
我个日上去系一个星期日下午两点到。入到去一个staff都冇,成间餐厅得一个客人。我望咗大约5分钟都见唔到有店员,所以我走咗去问成间餐厅唯一嘅个个客人知唔知d staff去咗边,佢话佢好似去咗厕所。过咗大约10分钟个唯一嘅店员终于系厕所出嚟 🙂 乜间餐厅唔系开门做生意架咩,点解好似唔expect有人上去食野咁嘅?我叫咗个冬荫虎虾意粉同一杯latte冬荫虎虾意粉除咗辣同蕃茄味之外,系完全冇冬荫味 🤡latte仲正🙃我有同店员double confirm: 我系叫latte㖞…店员: 系呀呢杯系latte我心谂你杯咖啡d泡多都成杯cappuccino咁都叫latte?! 🤡其实我都去过西环间Tuckshop by Social Club几次,食物质素都几高,服务都几好。所以今次去湾仔呢间Drip by Social Club真系有d吓亲 👻冬荫虎虾意粉 $120 + latte $40 = Total $160呢个价钱,我绝对可以揾间食物质素、服务态度、环境更加好嘅餐厅 🌚

我叫咗个冬荫虎虾意粉同一杯latte

冬荫虎虾意粉除咗辣同蕃茄味之外,系完全冇冬荫味 🤡

latte仲正🙃
店员: 系呀呢杯系latte