2022-08-12
近排经常要去观塘附近工作,今次要食埋晚饭先返屋企。东广场系一个不错的地方,晚上都仲有好多野食。呢间餐厅设计跟同层的餐厅好唔同,以木色为主,有种Cafe休闲感觉。选择都算多,好多野想试,所以先试一啲出面少见既菜式。明太子带子意粉有惊喜!忌廉汁加入明太子,有口感之余仲够creamy,味道层次分明,好好食。意粉上的蒜蓉包有好香既香草味,都好味,若脆一点会更好。另一特别菜色系鳗鱼pizza, 以前系第二度食过一次,之后都无见过用鳗鱼做pizza。 鳗鱼同芝士都算多,热辣辣都唔错。不过两个人食有少少济,如果有三四个人食会好少少。饮品亦好吸引,冰砖鸳鸯系用咖啡做冰,外表吸引,味道都唔错!keep住个咖啡味。这里更有我至爱既薄荷朱古力,可以自选鲜奶、脱脂奶、杏仁奶同燕麦奶!好美味。另外,好欣赏这里的自助区,竟然有sparkling water, 真系要饮返几杯。价钱合理,会再食过!
价钱合理,会再食过!