2024-01-19
今日上完堂,同同学嚟到呢间面店食晏👯♀️面店套餐嘅名都好有意头,食完可能会好好运都唔定🤣💰💰铜钱💰💰☑️4𩠌➕汤➕主食啲𩠌好似好正,最后拣咗芝士丸,海带结,豆皮,五花腩,蕃茄汤配土豆粉☺️蕃茄汤够酸,质地浓杰,最啱就系配土豆粉,滑捋捋正啊🤪🧧🧧吉祥🧧🧧☑️6𩠌➕汤➕主食吉祥土豆粉套餐系一个好正嘅选择,我一啲都唔后悔黎试🤗。蟹柳本身已经好juicy,再配埋啲蟹籽蟹粉丸,啖啖蟹肉咁食真系够晒满足😋。娃娃菜嘅清新,仲可以中和埋啲肉味嘅浓重,好balance嘅感觉👌🏻。滑牛肉滑得嚟入口即化,真系好好食,肉质鲜嫩,够晒弹牙😍。大肠够哂香口,QQ嘅脆感,妈妈咪呀,食完仲想再嚟几碗🤤。芋丝嘅口感都系一绝,好过瘾,有种停唔到口嘅感觉👏🏻。至于白胡椒汤配土豆粉,汤头超级香,辣辣嘅胡椒味道够哂kick,浓郁嘅汤底仲可以提升埋土豆粉嘅Q弹,真系正到爆炸💥。总括黎讲,吉祥土豆粉套餐可以用一个字形容,就系「正」!下次一定会再嚟食,仲要唔停咁推介俾朋友知👍🏻。食完两碗面,一定会铜钱满满,吉祥顺利,好好意头啊哈哈🤩
☑️4𩠌➕汤➕主食
啲𩠌好似好正,最后拣咗芝士丸,海带结,豆皮,五花腩,蕃茄汤配土豆粉☺️蕃茄汤够酸,质地浓杰,最啱就系配土豆粉,滑捋捋正啊🤪 🧧🧧吉祥🧧🧧
☑️6𩠌➕汤➕主食
吉祥土豆粉套餐系一个好正嘅选择,我一啲都唔后悔黎试🤗。蟹柳本身已经好juicy,再配埋啲蟹籽蟹粉丸,啖啖蟹肉咁食真系够晒满足😋。娃娃菜嘅清新,仲可以中和埋啲肉味嘅浓重,好balance嘅感觉👌🏻。滑牛肉滑得嚟入口即化,真系好好食,肉质鲜嫩,够晒弹牙😍。大肠够哂香口,QQ嘅脆感,妈妈咪呀,食完仲想再嚟几碗🤤。芋丝嘅口感都系一绝,好过瘾,有种停唔到口嘅感觉👏🏻。至于白胡椒汤配土豆粉,汤头超级香,辣辣嘅胡椒味道够哂kick,浓郁嘅汤底仲可以提升埋土豆粉嘅Q弹,真系正到爆炸💥。总括黎讲,吉祥土豆粉套餐可以用一个字形容,就系「正」!下次一定会再嚟食,仲要唔停咁推介俾朋友知👍🏻。 食完两碗面,一定会铜钱满满,吉祥顺利,好好意头啊哈哈🤩