2023-11-27 49 浏览
我揾到湾仔-春宵👁️‍🗨️就系见到佢舖头卖相好掂👁️‍🗨️听闻好出名成日都有人讲👁️‍🗨️再望到佢既餐牌好多野食👁️‍🗨️仲有得择锅底👁️‍🗨️然后仲有劲多野可以叫👁️‍🗨️呢度既环境真系好正👁️‍🗨️宁静环境唔会太嘈,见到外面个露台位好靓,呢个时间咁啱比较多人,等位一阵之后就入得✔️🫶🏻汤底选择 职员好有礼咁带我地坐好👁️‍🗨️呢个位子坐得舒服,冷气又刚刚好👁️‍🗨️好清楚咁睇到佢既餐牌,有五种锅可以选:鲍鱼花胶鸡汤 💯胡椒猪肚汤 💯 (已选)招牌滋阴补身鸽子汤 💯鸳鸯锅底:四川麻辣锅,招牌滋阴补身鸽子汤)💯鸳鸯锅底:台式麻辣鸭血锅,鲍鱼花胶鸡汤💯飞驒和牛西冷😎呢款和牛西冷系高质素既牛肉,通常煮熟之后都会好多汁,味道亦唔会流失,系一款好优质既和牛!猪粉肠😎呢个传统美食,食起黎系有口感,外面爽口入面好鲜嫩,系一道打边炉很好既配菜!炸午餐肉😝呢份午餐肉都有预先炸好,外层另有一份香酥口感,令到成个午餐肉都更惹味!二人什菜什菌盛合😝呢款菜有各种唔同既菜类同菇类,睇上去系好豪华既菜料理,营养价值好高,每一份都好新鲜份量好好!

🫶🏻汤底选择
鲍鱼花胶鸡汤 💯
胡椒猪肚汤 💯 (已选)
招牌滋阴补身鸽子汤 💯
鸳鸯锅底:四川麻辣锅,招牌滋阴补身鸽子汤)💯
鸳鸯锅底:台式麻辣鸭血锅,鲍鱼花胶鸡汤💯
飞驒和牛西冷😎
猪粉肠😎