2024-04-10 193 浏览
湾仔 📌【 星巴克咖啡 STARBUCKS COFFEE 】湾仔轩尼诗道23-29号东亚楼地舖至2楼 湾仔呢间星巴克面积都几大,好宽敞,出品质素唔错,算系几稳定,最近有几款新嘅饮品,有哂我喜欢嘅元素,所以呢排都爱上咗喺星巴克叹下咖啡 ☕ 食个靓早 🥪 充满好心情耶 🩵◕ 拿破仑云呢拿燕麦奶咖啡 ☕ CRISPY MEETS CREAMY拿破仑系我最喜欢嘅甜品,呢杯星巴克嘅新咖啡饮品满满拿破仑饼碎点缀,带有淡淡牛油香气,揉合云尼拿 & 燕麦奶,口感顺滑细腻,我自己就好满意嘞 🧡◕ 草莓醇香鲜奶抹茶 🍵 PURE STRAWBERRY ZEN唔知有冇人同我一样,比面层淡粉色嘅泡沫所吸引 😍 呢款淡绿色鲜抹茶饮品以香浓抹茶作基调,面层铺上绵密草莓鲜奶泡沫,抹茶与草莓融合,完全系双重享受 🩷💚 ◕ 吞拿鱼芝士藜麦多谷软包 🥪 Tuna and Cheese Quinoa Multigrain呢个软包真心好好食,成为咗我最近 No.One 🎈最钟意嘅早餐。软包外层嘅谷物香脆,口感满分,面包松软,店员加热之后,芝士半溶,同吞拿鱼配合得啱啱好 🥰◕ 美式咖啡 ☕同事 A 每日都要饮星巴克
湾仔轩尼诗道23-29号东亚楼地舖至2楼

◕ 美式咖啡 ☕
同事 A 每日都要饮星巴克 Americano,佢话唔饮嘅话就冇精神做嘢,咁啲工作就会卸比我做 😌 哈哈!劳烦你饮多几杯 ☕☕☕

题外话,其实我觉得湾仔呢间早上嘅女员工都几有魄力,男员工有时就 .... 整体嚟讲,各方面都唔错嘅 😊
📍湾仔 • 星巴克咖啡 STARBUCKS COFFEE
2024-04-09
等候时间
5 分钟 (堂食)
$70 (早餐)
  • 吞拿鱼芝士藜麦多谷软包