2024-06-13 204 浏览
早两年因为钟意食敏华嘅黯然销魂饭,响太兴买咗一堆太兴 50蚊现金券, 点知之后再去质素越食越渣,于是有好多未用,而家见啲券年尾到期 ,筲箕湾又开新店, 觉得新店应该质素会好啲,所以走去试下, 点知。。 五旧即场烧制嘅叉烧, 有四旧都系头头尾尾,硬掘掘,得一嚿稍为似样,两只荷包蛋有一只煎熟咗个蛋黄,个油菜呢?网购平台黯然销魂饭嘅菜心只逗留喺相片,上枱嘅永远都系成本最低嘅西生菜。。。 食到一半,仲有个阿姐走嚟要我调位。。。到出去畀钱,畀一张50蚊现金券个收银姐姐,佢 用收银机嘟完张券嘅条码,居然用当我系贼咁嘅唔客气眼神+口吻,大大声咁问我,𠮶张完全完好无缺底面完全冇画花嘅现金券系咪用过,搞到坐周围附近嘅人都望过黎,结果佢自己用电脑查完知道搞错。 虽然佢有讲返声唔好意思,但系呢餐都真系食到一肚气。。。